Testimoni Sabun Susu Beras


Testimoni Sabun Susu Beras Aljo

TESTIMONI 1

"Setelah saya menggunakan sabun susu beras aljo , kulit saya menjadi tegang dan cerah.Sabun ini berkesan untuk mengurangkan jeragat pada muka walaupun baru menggunakannya untuk beberapa hari. Kesannya amat ketara hingga sering dikagumi oleh kawan-kawan.Saya amat yakin dengan produk ini dan akan terus menggunakannya"

TESTIMONI 2

"Selama ini saya mempunyai masalah kulit wajah yang tidak bermaya dan berjerawat. Selepas beberapa hari menggunakannya, wajah saya nampak bersinar dan berseri kembali. Jerawat juga semakin hilang. Saya sangat puas hati kerana mencuba sabun susu beras aljo"

TESTIMONI 3

"Sabun susu beras aljo bagus kerana dapat mengurangkan masalah kulit berminyak. Bekas hitam yang ada di muka juga beransur hilang.Yang paling bagus ialah kulit wajah bertambah halus"
Gambar hiasan

TESTIMONI 4

"Saya sungguh berpuas hati setelah menggunakan sabun kecantikan ini, kerana ia menghaluskan kulit muka saya , lebih licin , liang roma semakin kecil, muka terasa tegang saya mendapat keyakinan apabila berurusan dengan ramai orang. Anda patut mencubanya ...barulah dapat tahu kebaikannya, harganya pun murah"


TESTIMONI 5

"Sabun ni memang berkesan. Sesuai untuk kulit sensitif macam saya ni. Saya pakai setiap hari. Sesuai untuk sesiapa yang nak kulit jadi cerah, memang puas hati guna.Kulit juga akan jadi lembab dan lembut"

TESTIMONI 6

 "Setelah saya menggunakan sabun susu beras aljo ,kulit saya yang selalu kelihatan berminyak telah berkurangan.Bintik-bintik hitam di muka saya pun telah berkurangan. Saya suka sabun ini kerana keharumnya yang berbeza dengan sabun yang lain.Memang berkesan!"
Gambar hiasan

TESTIMONI 7

" Puas hati sebab bila pakai, kulit makin lembut dan kurang berminyak. Tak ada masalah jerawat lagi sebab sebelum ni guna pencuci muka biasa, jerawat tetap keluar. Kulit pun makin cantik dan berseri"

TESTIMONI 8

"Wajah saya ada tompok-tompok hitam.Setelah saya mencuba sabun susu beras aljo ,tompok-tompok hitam di wajah saya beransur hilang.Jadi saya pun mempromosikan sabun ini kepada kawan-kawan saya"

TESTIMONI 9

"Muka yang berminyak dan penuh dengan jerawat batu membuatkan saya tidak yakin untuk tampil menawan walau di mana saya berada. Pelbagai produk kecantikan wanita yang serba mahal telah saya cuba namun dengan hanya menggunakan sabun susu beras aljo, kulit mati yang tidak sihat mengelupas dan kulit muka saya beransur pulih"

TESTIMONI 10

"Saya mempunyai jerawat pasir dan bintik-bintik merah pada muka dan bahagian belakang badan. Begitu juga kesan lubang bekas jerawat yang dipicit. Petua nenek menggunakan sabun susu beras membantu liang roma saya menjadi kecil dan kulit menjadi halus"